1. Extensive entertainment program during school holidays
  2. For all ages
  3. Various activities

Vakantiepark Ackersate is very suitable for families with children of all ages.

Recreation possibilities

During the school holidays, there will be an extensive recreation program for all ages! Every year, this is taken care of by our enthusiastic animation staff, and many activities are organized. Most activities are aimed at primary school children. The older kids will also have a good time with sporting events (football, panna field, tennis, and more).

On Thursday nights, during high season, there will be a great disco night (ID is mandatory) for high school kids, and youth nights are also organized regularly. For the youth, there is also a room with a pool table and various other games.

Theater

Have you ever been to the specially designed theater? Come and enjoy all kinds of activities in our cozy theater. Our young guests can experience exciting children's theater performances here, among other things. Movie nights will also be organized for the youth. Fun for all ages!

 

Animatieprogramma

Week 32
Fri 12 aug 2022
10:00
-
11:15
De Knutselbende: Konijntjes in het gras

Locatie: Spaak

We knutselen vandaag heel lieve konijntjes. Kom naar de Knutselbende en doe gezellig mee!

11:30
-
12:30
Insectentocht

Locatie: Theater

Ben jij een echte speurneus en heb je oog voor kleine dingen? Doe dan mee met deze insecten tocht!

15:00
-
16:30
De Bouwplaats

Locatie: Spaak

Kom vanmiddag naar de bouwplaats, daar kun je een houten bouwpakket in elkaar zetten. Het bouwpakket bestaat uit tientallen onderdelen, dus bouwen maar! Meedoen kost €1,50, je krijgt daarna wel het bouwwerk mee naar huis. Inschrijven verplicht, dit kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Inschrijven en betalen via www.ackersate.fun.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

19:30
LIVE muziek op het terras

Locatie: Terras

Vanavond kunt u op het terras van restaurant "Het Karrewiel" genieten van muziek van het Shantykoor. Kom lekker een drankje en een hapje doen onder het genot van deze gezellige muziek.

20:30
-
21:45
Family Selfie Challenge

Locatie: Theater

Ga met je mobiel én samen met je familie op pad om zo snel mogelijk alle selfies van deze challenge te volbrengen! Welke familie weet deze challenge succesvol te volbrengen en gaat er met de overwinning vandoor?

20:30
-
00:00
Teenage Chill 14+

Locatie: Bruin Café

Alle tieners opgelet, vanavond kun je gezellig een drankje komen doen in het Bruin Café. Daarnaast wordt er een lekker muziekje gedraaid en kun je enkele games spelen.

Week 33
Sat 13 aug 2022
10:00
-
11:00
De Knutselbende: Indianentooi

Locatie: Spaak

UCH! Met deze speciale indianentooi zie je eruit als een echte indiaan! Kom je ook gezellig knutselen?

11:30
-
12:30
Marvel-Superhelden-Speurtocht

Locatie: Theater

Spider-Man, Thorn, Superwoman en Black Panther zijn een paar van de vele superhelden, die je tijdens deze avontuurlijke speurtocht tegenkomt. Zorg dat je de juiste route loopt en beantwoord onderweg vragen over deze superhelden.

15:00
-
17:00
LIVE muziek op het terras

Locatie: Terras

Tijd om lekker te komen borrelen bij ons op het terras onder het genot van live muziek van Noa en Lorenza!

15:30
-
16:30
Sfeermakers Parade

Locatie: Over het park

Team Sfeermakers komt bij je langs om het nieuwe sfeermakers programma te presenteren! Loop en dans jij ook gezellig mee in onze parade?

18:30
-
19:30
VoetbalHelden 12+

Locatie: Sportveld

We gaan een potje voetballen! Wie doet er met ons mee? Alle voetbalhelden van 12 jaar en ouder verzamelen op het sportveld!

20:30
-
21:30
Tropical Gameshow

Locatie: Theater

Kom vandaag in tropische sferen met deze spelshow vol met gekke en leuke spelonderdelen!

Sun 14 aug 2022
Vrije dag Team Sfeermakers

Vandaag is Team Sfeermakers een dagje vrij, morgen zijn ze er weer!

Mon 15 aug 2022
10:00
-
11:30
Sfeermakers SportSpektakel

Locatie: Sportveld

Behaal bij de verschillende spelonderdelen zoveel mogelijk punten! Alle sporthelden van 6 jaar of ouder mogen zich verzamelen op het sportveld voor het Sfeermakers SportSpektakel.

10:30
-
17:30
Zomer Braderie!

Locatie: Karrewiel

Kom gezellig naar onze zomerse braderie! Er is van alles te doen! Haren invlechten, lekkernijen eten, kleding kramen en diverse spelletjes. Zien we jullie daar?

14:00
-
15:30
Ackersate Academy: Bamboestieken

Locatie: Sportveld

Leer vanmiddag gigantische bouwwerken maken op het sportveld! Teams van 4 tot 8 personen bouwen aan een groot bouwwerk bestaande uit bamboestokken en elastieken. Welk team kan goed samenwerken en weet het hoogste, origineelste of misschien wel meest stevigste bouwwerk te maken? Teams kunnen bestaan uit vrienden, maar ook uit een familie of gezin.

15:30
-
16:30
De Knutselbende: Ansichtkaarten maken

Locatie: Spaak

We gaan vanmiddag bij de knutselbende mooie bijzonder ansichtkaarten maken! Deze kun je opsturen of geven aan iemand die je heel aardig vind.

18:30
-
20:00
Waterski Adventure

Vanavond kunnen jullie waterskiën bij Zeumeren! Kinderen tot 15 jaar betalen € 16,50 en vanaf 16 jaar is het € 21,00 per persoon. Een wetsuite is ter plaatse nog te huur voor € 2,50. Opgeven bij de receptie. Een fiets is eventueel te lenen maar je kunt ook met de auto die kant op. Durf jij het aan?

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
22:30
De Grote Sfeermakers Muziekbingo: Hollandse Hits!

Locatie: Bijenkorf

Het is tijd voor de sfeermaker van de donderdagavond, de grote muziekbingo! Een gezellige bingoavond voor de hele familie op het terras van de bijenkorf. Een bingoboekje kost €5,-, inschrijven en betalen vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. Het terras opent vanaf 20.15 uur en dan zijn er ook extra bingoboekjes te koop. Kinderen die NIET meespelen, hoeven niet ingeschreven te worden.

Tue 16 aug 2022
09:00
-
11:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen vanaf 18 jaar!

10:00
-
11:30
De Bouwplaats

Locatie: Spaak

Kom naar de bouwplaats, daar kun je een houten bouwpakket in elkaar zetten. Het bouwpakket bestaat uit tientallen onderdelen, dus bouwen maar! Meedoen kost €1,50, je krijgt daarna wel het bouwwerk mee naar huis. Inschrijven verplicht, dit kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Inschrijven en betalen via www.ackersate.fun.

11:00
-
13:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen van 12 t/m 17 jaar!

11:30
-
12:30
Olympische Sfeermakerspelen

Locatie: Sportveld

We gaan verschillende Olympische sporten spelen! Wie gaat er voor goud, wie krijgt er zilver en wie moet genoegen nemen met brons? Vanaf 8 jaar.

15:00
-
16:00
Avontuurlijke hutten bouwen

Locatie: Bijenkorf

Vandaag gaan we met zijn allen gigantisch coole hutten bouwen in het bos. We verzamelen bij restaurant de Bijenkorf en dan lopen we samen naar het bos. Bouw jij de gaafste hut?

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

20:30
-
21:30
Oosters Avonturen Stratego

Locatie: Theater

Een oosterse variant op levend stratego! Dus geen Kolonel, Majoor of Generaal, maar Aladdin, Sinbad de Zeeman en het vliegend tapijt.

Wed 17 aug 2022
10:00
-
11:30
De Grote Pyjama Picknick KinderBingo Show!

Locatie: Watervallei

Deze ochtend spelen we bingo speciaal voor alle kinderen op Ackersate. Neem een kleedje mee en een lekker ontbijtje en kom natuurlijk in je pyjama! Er zijn mooie prijzen te winnen! Vanaf 09.45 uur kunnen er kaartjes gekocht worden. € 3,00 per boekje.

11:30
-
12:30
Het uur van Avontuur

Locatie: Theater

Alle kleine avonturiers tot 7 jaar op Ackersate verzamelen! We gaan allerlei avontuurlijke spelletjes spelen op het sportveld onder leiding van Team Sfeermakers. Doe je gezellig mee?

14:00
-
15:00
Spectaculaire Roofvogelshow

Locatie: Sportveld

Kom kijken naar een spectaculaire roofvogelshow op het sportveld. Je komt van alles te weten over deze avontuurlijke dieren en de roofvogels vliegen rond om te laten hoe ze vliegen. LET OP: huisdieren zijn niet toegestaan tijdens de show.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Het is weer tijd voor een supergezellig theaterfeestje in het theater! Jouw theatervrienden zijn weer van de partij, dus dat wordt lachen, gieren en brullen!

20:30
-
23:00
Spooktocht

Locatie: Theater

De spooktocht is er weer op Ackersate! Durf jij het aan? Via de website www.ackersate.fun kun je je vanaf 48 uur voor aanvang van de activiteit inschrijven. Adviesleeftijd vanaf 10 jaar, VOL=VOL!

Thu 18 aug 2022
10:00
-
11:00
Sfeermakers Estafette-Race

Locatie: Sportveld

Ben jij er klaar voor? Dan mag je deze estafette van team sfeermakers echt niet missen! Vanaf 7 jaar op het sportveld.

11:30
-
13:00
Ackersate Academy: Dans workshop!

Locatie: Theater

Tijdens deze academy leer je een te gekke choreografie aan van onze eigen Emma. Inschrijven kan 2 dagen voor aanvang van de activiteit en er is plek voor 30 personen. Voor alle beginnende dansers van 6 t/m 12 jaar.

14:00
-
00:00
Tropical Day!

Locatie: Bijenkorf

Pfff.... wat is het warm he? Kom lekker verkoeling zoeken bij restaurant de Bijenkorf. De hele dag kun je genieten van tropische hapjes, heerlijke cocktails, een zomers muziekje en we sluiten af met een te gekke afterparty!

15:30
-
16:30
De Knutselbende: Vriendschapsarmbandjes

Locatie: Spaak

Kom met je leukste vriendjes van de camping vriendschapsarmbandjes maken!

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

21:30
-
22:30
Sfeermakers Familie Poolparty!

Locatie: Zwembad

Vanavond is het weer tijd voor de enige echte Ackersate Familie Poolparty. Bij mooi weer is deze in het buitenbad, en anders lekker binnen in het binnenbad. Team Sfeermakers zorgt voor de sfeer en gezelligheid! Kom je samen met je hele familie er een feestje van maken?

Fri 19 aug 2022
10:00
-
11:30
LEGO Masters!

Locatie: Spaak

Doe vandaag mee met LEGO Masters, 800 liter aan legoblokjes ligt voor je klaar om mee te bouwen! Welk team weet het mooiste, gaafste en origineelste bouwwerk te maken van LEGO en mogen zich de LEGO Masters van Ackersate noemen? Inschrijven via www.ackersate.fun, er is plek voor maximaal 54 deelnemers. Inschrijving opent 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Ouders zijn vanaf 11.15 uur welkom om te kijken naar de bouwwerken.

12:00
-
13:30
LEGO Masters!

Locatie: Spaak

Tijd voor de tweede ronde! Inschrijven via www.ackersate.fun, er is plek voor maximaal 54 deelnemers. Inschrijven via www.ackersate.fun. Inschrijving opent 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Ouders zijn vanaf 15.15 uur welkom om te kijken naar de bouwwerken.

14:00
-
17:00
Reptielen Show!

Locatie: Theater

Slangen, spinnen, krokodillen en kikkers..... allemaal reptielen die je nog wel eens zou kunnen tegenkomen tijdens deze reptielenshow! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang via www.ackersate.fun. Er is een show om 14 uur en om 15.30 uur.

15:00
-
16:00
De grote Natuur-Speurtocht

Locatie: Bijenkorf

Een toffe speurtocht voor grote natuurliefhebbers! Weet jij alles over de dieren in het wild, de planten in de natuur en de insecten in het bos? Zorg dat je de juiste route loopt en beantwoord onderweg vragen over de natuur. We verzamelen bij restaurant De Bijenkorf.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
21:30
Team Sfeermakers Eigooi-Competitie

Locatie: Sportveld

Deze traditie blijft het familiespektakel van Ackersate. Probeer samen het rauwe ei zo ver mogelijk over te gooien. Misschien heb jij straks een nieuw record! Meedoen? Inschrijven als duo kan 2 dagen voorafgaand aan de activiteit via www.ackersate.fun. Alleen voor volwassenen.

20:30
-
00:00
Teenage Chill 14+

Locatie: Bruin Café

Alle tieners opgelet, vanavond kun je gezellig een drankje komen doen in het Bruin Café. Daarnaast wordt er een lekker muziekje gedraaid en kun je enkele games spelen.

Week 34
Sat 20 aug 2022
10:00
-
11:00
De Knutselbende: Vrolijke Vliegtuigjes

Locatie: Spaak

Vliegtuigen saai?! Deze kleurrijke vliegensvlugge vrolijke vliegtuigjes absoluut niet!

11:30
-
12:30
Het Jachtseizoen

Locatie: Theater

Je kent dit spel vast wel van de YouTube serie van StukTV, vandaag ben jij onderdeel van dit toffe spel! Weet jij uit handen te blijven van de jagers? Een avontuurlijk spel voor iedereen van 10 jaar of ouder, download alvast de jachtseizoen app in jouw App Store.

15:30
-
16:30
Sfeermakers Parade

Locatie: Over het park

Team Sfeermakers komt bij je langs om het nieuwe sfeermakers programma te presenteren! Loop en dans jij ook gezellig mee in onze parade?

18:30
-
19:30
VoetbalHelden 8 t/m 11 jaar

Locatie: Sportveld

We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee? Alle voetbalhelden van 8 t/m 11 jaar verzamelen op het sportveld!

20:00
-
21:45
Sfeermakers Zomerbios

Locatie: Theater

Kom vanavond kijken naar een leuke familiefilm in het theater!

21:30
-
00:00
Bruin Café

Locatie: Bruin Café

Het bruin café is vanavond geopend. Kom gezellig een drankje doen, poolen en dans op de lekkerste hits!

Sun 21 aug 2022
Vrije dag Team Sfeermakers

Vandaag is Team Sfeermakers een dagje vrij, morgen zijn ze er weer!

Mon 22 aug 2022
10:00
-
11:00
VoetbalHelden 12+

Locatie: Sportveld

We gaan een potje voetballen! Wie doet er met ons mee? Alle voetbalhelden van 12 jaar en ouder verzamelen op het sportveld!

14:00
-
16:00
Ackersate Academy: DJ-Workshop

Locatie: Spaak

Tijdens deze DJ-workshop van een uur kruip jij achter een eigen DJ-set en leer jij de kneepjes van het vak van een professionele DJ! Je krijgt les met behulp van voorbeelden, fragmenten en filmpjes. Vanaf 7 jaar, inschrijven kan 2 dagen voorafgaand aan de activiteit via www.ackersate.fun.

15:30
-
16:30
Lekkende-Flessen-Race

Locatie: Sportveld

Welk team weet de lekkende fles te overwinnen en het meeste water in de emmer te krijgen? Vanaf 6 jaar.

18:30
-
20:00
Waterski Adventure

Vanavond kunnen jullie waterskiën bij Zeumeren! Kinderen tot 15 jaar betalen € 16,50 en vanaf 16 jaar is het € 21,00 per persoon. Een wetsuite is ter plaatse nog te huur voor € 2,50. Opgeven bij de receptie. Een fiets is eventueel te lenen maar je kunt ook met de auto die kant op. Durf jij het aan?

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
21:30
Levend Halli-Galli

Locatie: Sportveld

Heel veel fruit! Maar we hebben maar 5 stuks nodig? Sla jij op tijd op de pan? Kom erachter bij dit te gekke spel! Vanaf 10 jaar.

Tue 23 aug 2022
09:00
-
11:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen vanaf 18 jaar!

10:00
-
11:30
De Grote Pyjama Picknick KinderBingo Show!

Locatie: Vallei

Deze ochtend spelen we bingo speciaal voor alle kinderen op Ackersate. Neem een kleedje mee en een lekker ontbijtje en kom natuurlijk in je pyjama! Er zijn mooie prijzen te winnen! Vanaf 09.45 uur kunnen er kaartjes gekocht worden. € 3,00 per boekje.

11:00
-
13:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen van 12 t/m 17 jaar!

13:00
-
16:00
Ritje met de paardentram

Ben jij ook gek op paarden? Schrijf je dan snel in voor een ritje met de paardentram. De rit duurt 45 minuten en de kosten zijn 3 euro per persoon, inschrijven kan via www.ackersate.fun. De paardentram zal vertrekken vanaf de hoofdingang.

14:00
-
15:00
Expeditie Robinson

Locatie: Theater

Ben jij stressbestendig en heb je altijd al eens mee willen doen met Expeditie Robinson? Doe mee en strijd voor de overwinning tijdens de proeven! Vanaf 8 jaar.

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

20:30
-
21:30
De verdwenen Egyptische Amulet

Locatie: Theater

Er is een Egyptische amulet verdwenen! We hebben alle hulp hard nodig om deze op tijd terug te krijgen! Wie durft dit avontuur aan?

Wed 24 aug 2022
10:00
-
11:30
LEGO Masters!

Locatie: Spaak

Doe vandaag mee met LEGO Masters, 800 liter aan legoblokjes ligt voor je klaar om mee te bouwen! Welk team weet het mooiste, gaafste en origineelste bouwwerk te maken van LEGO en mogen zich de LEGO Masters van Ackersate noemen? Inschrijven via www.ackersate.fun, er is plek voor maximaal 54 deelnemers. Inschrijving opent 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Ouders zijn vanaf 11.15 uur welkom om te kijken naar de bouwwerken. Vanaf 7 jaar.

14:00
-
15:30
LEGO Masters!

Locatie: Spaak

Tijd voor de tweede ronde! Inschrijven via www.ackersate.fun, er is plek voor maximaal 54 deelnemers. Inschrijven via www.ackersate.fun. Inschrijving opent 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Ouders zijn vanaf 15.15 uur welkom om te kijken naar de bouwwerken. Vanaf 7 jaar.

15:30
-
16:30
Supersterren LIVE: Oefenen

Locatie: Theater

Doe jij mee met de grote show van vanavond, kom alvast je talent laten zien! Zo weet je ook precies wat er tijdens de show staat te gebeuren.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Het is weer tijd voor een supergezellig theaterfeestje in het theater! Jouw theatervrienden zijn weer van de partij, dus dat wordt lachen, gieren en brullen!

20:00
-
21:00
Supersterren LIVE!

Locatie: Theater

Het is tijd voor de grootste talentenshow aller tijden waarin jong en oud zijn of haar talent laat zien! Zingen, dansen, goochelen, acrobatiek, playback, sport, gekke prestaties, alles mag en kan. Laat zien dat jij een superster bent en geef je op bij team Sfeermakers.

Thu 25 aug 2022
10:00
-
11:30
Kraak De Kist!

Locatie: Spaak

Er is een mysterieuze kist op het park. Het doel is om binnen een uur alle raadsels, cijfersloten en andere puzzels te ontcijferen. Weet jij de kist binnen de tijd te kraken? Inschrijven via www.ackersate.fun, er is plek voor maximaal 50 deelnemers. Inschrijving opent 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Vanaf 6 jaar.

10:00
-
11:00
De Strijd om de Schatkaart

Locatie: Theater

De piraten willen maar 1 ding en dat is de schatkaart vinden voordat het donker wordt. Maar er is een probleem. Er zijn nog meer piraten op zoek naar de schatkaart. Dit wordt een spannende strijd! Vanaf 8 jaar.

11:30
-
12:30
Voetballers in de dop

Locatie: Sportveld

Speciaal voor alle kleine voetbalhelden op Ackersate spelen we voetbalspelletjes op het sportveld. Voor alle voetballers in de dop van 3 t/m 6 jaar.

14:00
-
15:00
QR-Code Adventure Hunt

Locatie: Theater

Ga met je mobiele telefoon op avontuur en ga op zoek naar de verschillende QR-codes!

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

21:30
-
22:30
Sfeermakers Familie Poolparty!

Locatie: Zwembad

Vanavond is het weer tijd voor de enige echte Ackersate Familie Poolparty. Bij mooi weer is deze in het buitenbad, en anders lekker binnen in het binnenbad. Team Sfeermakers zorgt voor de sfeer en gezelligheid! Kom je samen met je hele familie er een feestje van maken?

Fri 26 aug 2022
10:00
-
11:15
De Knutselbende: Vos

Locatie: Spaak

Een sluwe vos? Wij gaan een heel lieve maken! Kom gezellig knutselen bij de knutselbende.

11:30
-
12:30
Speuren in de Natuur

Locatie: Theater

Trek stevige schoenen aan want we gaan speuren in de natuur! Wie speurt er gezellig met ons mee?

15:00
-
16:30
De Bouwplaats

Locatie: Spaak

Kom vanmiddag naar de bouwplaats, daar kun je een houten bouwpakket in elkaar zetten. Het bouwpakket bestaat uit tientallen onderdelen, dus bouwen maar! Meedoen kost €1,50, je krijgt daarna wel het bouwwerk mee naar huis. Inschrijven verplicht, dit kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Inschrijven en betalen via www.ackersate.fun.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
21:30
Pionbal

Locatie: Sportveld

Goed mikken is belangrijk bij pionbal! Lukt het jou de bal van de pion te mikken?

Week 35
Sat 27 aug 2022
10:00
-
11:00
De Knutselbende: Kwaak de Kikker

Locatie: Spaak

Ken jij Kwaak de kikker al? Spring uit je bed en kom deze gekke kikker vandaag knutselen!

14:00
-
15:00
Splash Games!

Locatie: Watervallei

Jij bent toch niet bang om nat te worden? Kom naar de Splash Games in de Watervallei! Vanaf 8 jaar.

18:30
-
19:30
VoetbalHelden 12+

Locatie: Sportveld

We gaan een potje voetballen! Wie doet er met ons mee? Alle voetbalhelden van 12 jaar en ouder verzamelen op het sportveld!

20:00
-
21:45
Sfeermakers Zomerbios

Locatie: Theater

Kom vanavond kijken naar een leuke familiefilm in het theater!

Sun 28 aug 2022
Vrije dag Team Sfeermakers

Vandaag is Team Sfeermakers een dagje vrij, morgen zijn ze er weer!

Mon 29 aug 2022
10:00
-
11:00
Avonturen in de Watervallei

Locatie: Watervallei

We doen allerlei leuke tikspelletjes in de watervallei, doe je mee? Vanaf 6 jaar.

14:00
-
15:30
De Knutselbende: Strijkkralen

Locatie: Spaak

Maak de mooiste creaties met strijkralen. Maak jij een kat, unicorn of ga je voor een sleutelhanger?

18:30
-
20:00
Waterski Adventure

Vanavond kunnen jullie waterskiën bij Zeumeren! Kinderen tot 15 jaar betalen € 16,50 en vanaf 16 jaar is het € 21,00 per persoon. Een wetsuite is ter plaatse nog te huur voor € 2,50. Opgeven bij de receptie. Een fiets is eventueel te lenen maar je kunt ook met de auto die kant op. Durf jij het aan?

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
21:30
Apenkooien XXL

Locatie: Theater

We gaan in het klimtoestel apenkooien! Zorg dat je niet getikt wordt door de tikker en slinger je weg door het speltoestel. Vanaf 8 jaar.

Tue 30 aug 2022
09:00
-
11:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen vanaf 18 jaar!

10:00
-
11:00
De Knutselbende: Spook

Locatie: Spaak

Spoken bestaan natuurlijk niet, maar deze ochtend gaan we er wel eentje maken! Zo kun je vanavond je mama of papa laten schrikken... kom je ook?!

11:00
-
13:00
Padel Clinic

Deze razend populaire nieuwe sport is sinds kort mogelijk op Ackersate. Ter introductie organiseren wij deze zomer een aantal clinics om kennis te maken met dit fantastische explosieve nieuwe spel! Inschrijven kan vanaf 2 dagen voor aanvang van de activiteit via www.ackersate.fun. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. We verzamelen bij het hek van de tennisvereniging bij sanitairgebouw 2. Voor iedereen van 12 t/m 17 jaar!

14:00
-
15:00
Droomreis gezocht! Familie Speurtocht

Locatie: Theater

Loop met je familie een speurtocht over het park en stel onderweg een unieke droomreis samen. Wanneer het jullie lukt om de meest unieke droomreis samen te stellen, dan win je dit spel!

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

20:30
-
21:30
Niet bang voor de bal!

Locatie: Sportveld

Je bent toch niet bang voor de bal? Want we spelen het komende uur verschillende leuke balspellen voor iedereen vanaf 8 jaar.

Wed 31 aug 2022
10:00
-
11:00
Zandkastelen bouwen

Locatie: Watervallei

Gave kastelen gaan we bouwen. Wordt het een mooi sprookjeskasteel of een spookslot? Je mag het allemaal zelf weten! Als je zelf een schep hebt of ander materiaal, neem die dan mee!

14:00
-
15:00
Flessenverdediger

Locatie: Sportveld

Verdedig jij je fles? Of gooi jij toch liever die van een ander om! Nem je eigen plastic fles mee als je deze hebt. Vanaf 7 jaar.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Het is weer tijd voor een supergezellig theaterfeestje in het theater! Jouw theatervrienden zijn weer van de partij, dus dat wordt lachen, gieren en brullen!

20:30
-
21:30
Kraak de Code

Locatie: Spaak

Gaat het jou en je team lukken om de code te kraken door het oplossen van verschillende breinbrekers? Vanaf 10 jaar.

Thu 1 sep 2022
10:00
-
11:00
De Knutselbende: Sokkie de Spin

Locatie: Spaak

Ken jij Sokkie de spin al? Dit is een heel vrolijke spin die sokjes draagt!

14:00
-
15:00
Avontuurlijke hutten bouwen

Locatie: Bijenkorf

Vandaag gaan we met zijn allen gigantisch coole hutten bouwen in het bos. We verzamelen bij restaurant de Bijenkorf en dan lopen we samen naar het bos. Bouw jij de gaafste hut?

18:30
-
19:00
SuperSterren MiniDisco Feest!

Locatie: Sportveld

Kom naar het sportveld, daar gaan we z'n allen met de voetjes van de vloer dansen op de leukste minidisco liedjes! Swing en spring als een echte Superster mee op de maat van de muziek.

20:30
-
21:30
Museumroof

Locatie: Sportveld

Roof de items van andere musea en ga er met de grootste buit vandoor! Durf jij dit avontuur aan? Kom dan snel naar het sportveld en doe mee! Vanaf 8 jaar.

Fri 2 sep 2022
10:00
-
11:30
Picknick Avontuur

Locatie: Theater

Neem je eigen lekkers mee en een kleedje als je deze hebt. Dan zorgen wij voor limonade en natuurlijk te gekke spelletjes! Vanaf 6 jaar.

14:00
-
15:00
Boskaarten

Locatie: Theater

Wie weet zijn tegenstander te verslaan tijdens dit spannende spel? Vanaf 8 jaar.

18:30
-
19:00
SuperSterren Theaterfeest!

Locatie: Theater

Kom naar het theater van Ackersate waar jouw theatervriendjes op je wachten met een nieuw avontuur. Samen met jou en heel veel anderen maken we er een groot theaterfeest van!

20:30
-
21:30
Family Penalty!

Locatie: Sportveld

Welke familie schiet de meeste penalty's? Kom samen met je hele familie naar het sportveld en doe gezellig mee! Welke familie op Ackersate mag zich kampioen penalty schieten noemen?

Sat 3 sep 2022
10:00
-
11:00
De Knutselbende: Vrolijke Regenboog

Locatie: Spaak

Van deze kleurrijke regenboog word je altijd vrolijk! Kom deze maken bij de knutselbende!

14:00
-
15:00
Vossen-en-Kippen-Spel

Locatie: Theater

Wie zijn er slimmer, sneller en sterker? De vossen of toch de kippen? Doe mee met dit gave avontuurlijke bosspel en vecht en ren voor je leven! Voor alle avonturiers van 7 jaar of ouder.

18:30
-
19:30
VoetbalHelden 8 t/m 11 jaar

Locatie: Sportveld

We gaan een lekker potje voetballen! Wie doet er met ons mee? Alle voetbalhelden van 8 t/m 11 jaar verzamelen op het sportveld!

20:00
-
21:45
Sfeermakers Zomerbios

Locatie: Theater

Kom vanavond kijken naar een leuke familiefilm in het theater!